Pudsning af hus og mur i Horsens og omegn

Ønsker du et ensartet og stilrent look til din murstensfacade, så kan en pudset facade gøre underværker for ethvert hjem. Selvom synlige mursten indvendigt i huset er mere populært end nogensinde før, så kan Murerfirmaet Klitgaard give dig lige præcis det look du efterspørger med grundig puds af væg og mursten. Kontakt en af vores erfarne murersvende på tlf. 20 59 59 44 og få hjælp, rådgivning og inspiration til en gennemført facadeløsning.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Hos Murerfirmaet Klitgaard har vi stor erfaring med netpuds og isoleringsbat med puds, som vi tilbyder til alt fra private husstande, virksomheder samt bolig- og ejerforeninger i hele Østjylland. Vi har den nødvendige ekspertise som sikrer et perfekt slutresultat – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller økonomi.

Kontakt Murerfirmaet Klitgaard
Kontakt os på tlf. 20 59 59 44 eller udfyld kontaktformularen og få svar fra en af vores murersvende indenfor 24 timer. Vi står klar til at hjælpe med jeres næste opgave og udfordring indenfor puds af vægge.

Kontakt os

MURERFIRMAET KLITGAARD | Thomas Klitgaard |Tlf.: +45 20 59 59 44 | Mail: murerklitgaard@gmail.com | Web: www.horsensmurer.dk