2 plans huse – udnyt husets kvadratmeter

2 plans huse

Et 2 plans hus er et hus, der bygges i to plan med henblik på at udnytte kvadratmetrene på en – i nogle tilfælde – mindre grund, så du i stedet kan bruge flere kvadratmeter på haven. Rigtig meget af de ældre to plans byggeri, der findes er bygget med skråvægge og er relativt dårligt udnyttede i forhold til loftshøjde på boligens første sal. Derimod kan du med to plans nybyggeri selv vælge, om der skal være skråvægge eller ej og dermed optimere boligens to etager og hvert eneste rum fuldt ud.

Indeklima

En af de største fordele ved et toplans hus er, de økonomiske besparelser, der er at hente i forhold til indeklimaet. Det er nemlig sådan, at varmen stiger opad, hvilket betyder, at 2 plans huse oftest vil være noget billigere at opvarme end de samme beboelige kvadratmeter i et etplans hus. Ligeledes kan 2 plans huse kombineres med både kælder og eventuelt tagterrasse for endnu større udnyttelse af de tilgængelige kvadratmeter.

Med et 2 plans hus vil du således opleve store energimæssige fordele, hvor varmeregningen mindskes og du udnytter de anvendte ressourcer endnu bedre. Vælger du derudover at få et fuldmuret 2 plans hus, vil dette have endnu større fordele for indeklimaet, idet et fuldmuret hus bedre holder varmen inde i huset om vinteren og varmen ude af huset på varme sommerdage.

Funkis 2 plans hus

Hvis du drømmer om et 2 plans hus, er det altid en god idé at starte med at overveje, hvilken type bolig, det skal være. Du kan naturligvis vælge det mest traditionelle to plans byggeri, hvor første plan er i fuld højde og det øverste plan opføres med en eller anden form for skråvægge. En yderst populær løsning er dog et 2 plans Funkis hus, hvor der enten er fladt tag eller tag med ensidig hældning for derved at holde alle eller nogle vægge i fuld højde. Funkis huse er kendte for deres gode funktionalitet og kubiske former, hvor hvert eneste rum er konstrueret med dets formål for øje.

Hos Murerfirmaet Klitgaard har vi stor erfaring med netop Funkis 2 plans huse og det murerarbejde, der vedrører denne type bolig. Med et Funkis hus, får du fuldstændig samme muligheder for at udleve dine boligdrømme som ved et hvilket som helst andet to plans arkitekttegnet hus. Det betyder, at Funkis 2 plans huse kan kombineres og udformes, fuldstændig som du gerne vil have det. De to etager kan med lethed kombineres med en kælder, en tagterrasse eller noget helt tredje.

Uforpligtende tilbud på 2 plans hus

Leder du efter et dygtigt team af murere og tror du, Murerfirmaet Klitgaard kan være de helt rigtige til at løse opgaven? Vi har mange års erfaring med at bygge 2 plans huse. Hvad enten du ønsker et traditionelt 2 plans hus eller du i højere grad er til et moderne udtryk i form af Funkis 2 plans nybyggeri, står klar med kompetente håndværkere, der har den erfaring og know-how, det kræver at stå i spidsen for denne type byggeri.

Hos Murerfirmaet Klitgaard kommer vi gerne ud til dig, så vi sammen kan tale om lige netop de krav, du måtte have til dit to plans byggeri. I den forbindelse vil vi også kunne give dig et konkurrencedygtigt og ikke mindst uforpligtende tilbud på branchens bedste byggeløsninger.

Kontakt os

Kontakt Murer Klitgaard på tlf. 20 59 59 44 og lad os sammen finde den bedste løsning til dit byggeprojekt. Vi møder gerne op på adressen, så vi kan besigtige opgaven og give dig det bedst mulige tilbud – ganske uforpligtende.

Kontakt os

MURERFIRMAET KLITGAARD | Thomas Klitgaard |Tlf.: +45 20 59 59 44 | Mail: murerklitgaard@gmail.com | Web: www.horsensmurer.dk