Arkitekttegnet hus – få dine boligdrømme opfyldt

Arkitekttegnet hus

Arkitekttegnet nybyggeri er populært som aldrig før og flere og flere vælger at få tegnet deres nye hus hos en dygtig arkitekt for derefter at vælge de helt rette håndværkere, der skal føre drømmen ud i livet. Et arkitekttegnet hus kan således se ud på rigtig mange måder, hvad enten du er til det helt minimalistiske og de fuldstændig rene linjer eller der er tale om noget helt andet.

Arkitekttegnet nybyggeri – fuldstændig som du vil ha’ det!

Et arkitekttegnet hus er nemlig din mulighed for at skabe en bolig, der imødegår alle dine drømme og som helt og aldeles passer til dine og din families ønsker og behov. Et arkitekttegnet hus tager højde for alle de små finurligheder og er således også din garanti for, at hver eneste detalje i det nye hus er noget, du selv har valgt!

Et arkitekttegnet hus er altså din unikke mulighed for selv at bestemme, om din store drøm er en ”grøn” bolig, om alfa omega er rene, enkle linjer eller noget helt tredje. Hvis du har nogle specifikke ønsker til murerarbejdet eller andre håndværksmæssige opgaver, giver vi naturligvis også gerne vores besyv med, i forhold til hvilke materialer der med fordel kan anvendes i lige netop dit arkitekttegnede hus.

Funkis typehus

Funkis typehuse er i høj grad den moderne form for arkitekttegnet nybyggeri. Hvis du er sikker på, at dit nye hjem skal være et arkitekttegnet hus, kan det derfor være en god idé at overveje et funkis typehus som en mulighed – og et lækkert alternativ til det traditionelle parcelhus. Et funkis typehus byder på rene linjer, fremragende funktionalitet samt store lyse rum i det, der på alle måder må betragtes som et moderne, skandinavisk hus.

Når vi, hos Murerfirmaet Klitgaard anbefaler funkis typehuse som en reel medspiller, i forhold til arkitekttegnede huse, er det fordi, denne type byggeri tit og ofte inddrager dig i rigtig mange af de forskellige valg, der træffes i forhold til boligens generelle udseende, have, indkørsel og den indvendige indretning. Ligeledes er et arkitekttegnet hus i form af et funkis typehus oftest en fremragende måde at udnytte boligens kvadratmeter optimalt, samtidig med at der med store vinduer skabes et helt unikt lysindfald, uanset hvor du er i boligen.

Konkurrencedygtige priser og 100 % kundetilfredshed

Såfremt du vælger Murerfirmaet Klitgaard til at stå for det murerarbejde, der opstår i forbindelse med arkitekttegnet nybyg, er du garanteret godt håndværk for alle pengene. Vi betragter det som vores fornemste opgave at kunne tilbyde alle vores kunder konkurrencedygtige priser og håndværk af høj kvalitet, der først leveres, når den specifikke kunde er glad og tilfreds med slutresultatet. Det er din garanti for 100 % kundetilfredshed, hver eneste gang, du hyrer Murerfirmaet Klitgaard til at stå for murerarbejdet i forbindelse med dit arkitekttegnede nybyggeri.

Vi har base i Horsens, men har kunder i hele Østjylland og fødderne solidt plantet i den jyske muld. Vores kunder spænder vidt fra professionelle bygherrer til privatpersoner, der står foran et af de største projekter i deres liv – nemlig at bygge drømmeboligen i form af et arkitekttegnet hus.

Kontakt os

Hvad enten der er tale om store byggeprojekter eller der er tale om mindre renoveringsprojekter – eksempelvis tilbygninger – kommer vi gerne ud til en samtale omkring de mange muligheder for murerarbejde udført af vores erfarne murer. I den forbindelse giver vi naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud, såfremt du efter vores samtale mener, der kan være tale om et match til at føre dine drømme om et arkitekttegnet hus ud i livet.

Kontakt Murer Klitgaard på tlf. 20 59 59 44 og lad os sammen finde den bedste løsning til dit byggeprojekt. Vi møder gerne op på adressen, så vi kan besigtige opgaven og give dig det bedst mulige tilbud – ganske uforpligtende.

Kontakt os

MURERFIRMAET KLITGAARD | Thomas Klitgaard |Tlf.: +45 20 59 59 44 | Mail: murerklitgaard@gmail.com | Web: www.horsensmurer.dk