Belægningsarbejde til indkørsel, have mm.

Skal I have anlagt ny belægning i indkørslen eller trænger havens stisystem til at blive frisket op med nye fliser, så kontakt Murefirmaet Klitgaard og få hjælp og rådgivning til alt fra udførelse, valg af materialer, fundament/underlag samt billigst mulige etableringsomkostninger. Uanset om den nye belægning skal være af beton, sten eller skærver, så hjælper med den rigtige løsning første gang – præcis som I fortjener.

Ny indkørsel eller fliser til haven?

Udendørs belægningsarbejde kan laves i alle tænkelige kreative afskygninger. Hos Murerfirmaet Klitgaard kan vores erfarne håndværkere indgå i planlægningsfasen, så I er sikret stærk sparringspartner både før, under og efter udført arbejde. Mangler I inspiration til belægningsarbejdet i indkørslen eller haven, så har vi hjulpet en række private husstande i Horsens, Skanderborg, Odder og omegn og ved hvad der skal til for at nå i mål med jeres ønsker og udfordringer. Især natursten er et populært valg blandt vores kunder, som ønsker et rustikt og charmerende look til ejendommen.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Kontakt os

MURERFIRMAET KLITGAARD | Thomas Klitgaard |Tlf.: +45 20 59 59 44 | Mail: murerklitgaard@gmail.com | Web: www.horsensmurer.dk