HAR DU UDNYTTET ENERGI-TILSKUDDET?

Fra 2016 har regeringen udskiftet håndværkerfradraget med Energi-tilskuddet. Fradragets principper er de, men henvender sig i langt højere grad til energioptimering af hjemmet og i mindre grad af generelle renoveringsopgaver. Kontakt Murerfirmaet Klitgaard og hør nærmere om dine muligheder for Energi-tilskud – vi har bl.a. stor ekspertise i isoleringsarbejde, så du kan sænke udgifterne til både arbejdsløn og varmeregning.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Energi-tilskud til tilbygning og ombygning

Med bred ekspertise indenfor lavenergi og udnyttelse af håndværkerfradraget, så kan vi hjælpe med alt papirarbejde til byggetilladelse og dermed sikre jer fuld udnyttelse af fradragsfordelene ved Energi-tilskuddet, så I opnår en energieffektiv og bæredygtig løsning til billigst mulige penge.

Få Energi-tilskud til installation af gulvvarme

HosMurerfirmaet Klitgaard har vi hjulpet en række private husstande i Horsens og trekantsområdet med papirarbejdet til udnyttelse af håndværkerfradraget og kan også hjælpe dig med at få mest muligt ud af den nye Energi-tilskudsordning. Uanset om du vælger el- eller vandbaseret gulvvarme, så sikrer vi en løsning, som overholder retningslinjerne og indfrier fordelene fra Energi-tilskuddet.

Kontakt os

MURERFIRMAET KLITGAARD | Thomas Klitgaard |Tlf.: +45 20 59 59 44 | Mail: murerklitgaard@gmail.com | Web: www.horsensmurer.dk