Akut hjælp ved forsikringsskader – ring på tlf. 20 59 59 44

Er uheldet ude og kælderen er udsat for vandskade eller der er røget teglsten af taget, så kontakt Murefirmaet Klitgaard og få hjælp til dine forsikringsskader. Vi renoverer og udfører alle typer mureropgaver som kategoriseres som forsikringsskader og vi hjælper gerne i dialogen med forsikringsselskabet. På den måde er I garanteret et pletfrit papirarbejde samt hurtig og effekt udbedring af skaderne.

Akut hjælp ved forsikringsskader – ring på

Forsikringsskader ved storm, oversvømmelse eller hærværk er ofte akut. Derfor tilbyder vi akut udrykning, hvor vi besigtiger og udbedrer skaderne hurtigst muligt. Vi sørger for , at I kan sove trygt om natten velvidende, at hjemmet er forsvarligt renoveret samt at vi tager den direkte kontakt med forsikringsselskabet.
Vi hjælper også ved mindre uheld, hvis I uheldigvis har forvoldt hus, murværk eller omkringliggende bygninger eller anlæg skade. Vi tager opgaven med et smil.

Kontakt os

MURERFIRMAET KLITGAARD | Thomas Klitgaard |Tlf.: +45 20 59 59 44 | Mail: murerklitgaard@gmail.com | Web: www.horsensmurer.dk