Nye fuger til huset i Horsens og omegn

Facaderenovering og nye fuger i Horsens, Skanderborg og omegn

Nye fuger i murværket kan gøre underværker for både husets udseende og murværkets holdbarhed. Vi anbefaler, at få udskiftet fugerne, hvis facaden trænger til et løft og i forbindelse med tilbygning, hvor facaden veksler mellem nyt og gammelt. Trænger facaden derimod til en større renovering, så tilbyder Murerfirmaet Klitgaard også større facadeløsninger med bl.a. vandskuring, pudsning samt energioptimeret isoleringsløsninger.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Hos Murerfirmaet Klitgaard har vi årevis af erfaring med renovering af murværk og facader – både udvendigt og udvendigt. Du er derfor garanteret en erfaren sparringspartner til dit murerarbejde, som ikke alene leverer et resultat i særklasse, men som samtidig sørger for, at du får mest muligt for pengene ved at tage højde for dine ønsker og behov, valg af materialer samt generel rådgivning om mureropgaven. Ønsker du en vurdering af dit behov for nye fuger til huset murværket, så kontakt en af vores murersvende på tlf. 20 59 59 44 og oplev en murer der gør det rigtige første gang.

Kontakt os

MURERFIRMAET KLITGAARD | Thomas Klitgaard |Tlf.: +45 20 59 59 44 | Mail: murerklitgaard@gmail.com | Web: www.horsensmurer.dk