Fuldmuret hus – lavenergihuse der holder i fremtiden

Fuldmuret hus

Et fuldmuret hus er et hus, hvor både facade og indervægge er muret op i tegl. Dette gør man for at sikre boligens beboere et suverænt indeklima og en helt fantastisk holdbarhed. I kraft af materialer og ekstra murerarbejde, vil denne type hus dog oftest være en smule dyrere end et almindeligt hus – i hvert fald nu og her. Fordelen ved at vælge et fuldmuret hus er dog, at du på sigt vil opleve en lang række fordele, der i sidste ende betyder, at den ekstra investering, du har lagt i at få et fuldmuret hus, vil tjene sig selv ind igen, inden for en kort årrække.

Fuldmuret nybyggeri – et godt indeklima fra starten

Når det kommer til fuldmurede huse, er der først og fremmest nogle uomtvistelige økonomiske gevinster at hente i at vælge netop denne form for murerarbejde. Delvist fordi fuldmurede huse bruger mindre energi, idet de er bedre isolerede, men også fordi indeklimaet i netop denne type huse er beviseligt bedre i forhold til eksempelvis fugt. Det er de, fordi usunde mikroorganismer som f.eks. råd og svamp ganske enkelt ikke kan vokse i mursten og derved heller ikke fuldmurede huse. Sammenlignet med almindelige huse, er fuldmurede huse i øvrigt langt køligere på varme sommerdage og i kraft deraf mere behagelige at opholde sig i.

Udover de økonomiske gevinster nu og her, er der også den store fordel ved fuldmurede huse, at murene i langt højere grad tåler slid og at de er bedre lydisolerede. Sidst, men bestemt ikke mindst, er der den store fordel ved et fuldmuret hus, at denne type huse oftest sælges til en markant højere pris end huse, der ikke er fuldmurede. Det gør de blandt andet, fordi et fuldmuret hus er let at vedligeholde – hvad enten du hænger ting op på væggene, de bliver beskidte eller deslige er det noget, der let kan aftørres eller repareres, så man ikke ser det efterfølgende.

Idet mursten helt og aldeles er et naturmateriale, er et fuldmuret hus, udover at være den mest energivenlige løsning, også den mest miljøvenlige løsning. Særligt også fordi murstenshuse holder markant længere og kræver væsentligt mindre vedligehold end et hus støbt i beton, men også fordi murstensvægge ofte kan stå i rå form og dermed ikke behøver yderligere behandling med skrappe materialer. Murstenene er derudover brændt ved så høje temperaturer, at alt organisk materiale forsvinder.

Solidt jysk håndværk og 100 % kundetilfredshed

Murerfirmaet Klitgaard har base i Horsens, men har kunder i hele Østjylland, fra Vejle og Skanderborg til Århus. Vi sætter en ære i at udføre murerarbejde, der holder i mange år fremover og som vi, som håndværkere kan være stolte af at overlade til den enkelte kunde. Det er nemlig vores kunders ubetingede tilfredshed, der er allervigtigste målsætning. Vi bestræber os på, at hver eneste afsluttede opgave overlades til en kunde, der, med et smil på læben og lysten til at kontakte os igen, når behovet for murerarbejde opstår, går ind i sit nye fuldmurede hus, velvidende at opgaven er udført til punkt og prikke at erfarne håndværkere.

Få et uforpligtende tilbud på murerarbejde

Hvad enten du står og skal have lavet fuldmuret nybyggeri eller du blot skal have fuldmuret i forbindelse med en renoveringsopgave eller en tilbygning, står vi, hos Murerfirmaet Klitgaard klar til at løse opgaven. Vi kommer gerne ud og besigtiger den specifikke opgave, såfremt du ønsker et uforpligtende tilbud. Ligeledes står vi naturligvis også klar til at tilbyde dig råd og vejledning i forhold til anvendte materialer og de bedste arbejdsmetoder, således du får lige netop det slutresultat, du ønsker.

Kontakt os

Hvis du føler dig overbevist om, at Murerfirmaet Klitgaard kan være det helt rigtige murerfirma til at varetage murerarbejdet omkring dit næste byggeprojekt, så kontakt os allerede i dag på tlf. 20 59 59 44. Sammen finder vi den helt rigtige løsning!

Kontakt os

MURERFIRMAET KLITGAARD | Thomas Klitgaard |Tlf.: +45 20 59 59 44 | Mail: murerklitgaard@gmail.com | Web: www.horsensmurer.dk