Funkis typehus – en moderne familiebolig

Funkis typehus

Funkis typehus er det moderne svar på et traditionelt parcelhus. Det er en moderne form for arkitektur, der tager udgangspunkt i 30’ernes enkle former og kombinerer det med en moderne tilgang til indretning af en familiebolig. Mest kendt er et funkis typehus for sin upåklagelige funktionalitet og rene linjer, der i høj grad går godt i spænd med den nordiske minimalisme. Med sine kubiske former og – oftest – flade tag, er det muligt for dig at udnytte hvert enkelt rum i boligen fuldt ud, hvad enten huset bygges i et eller to plan. Sidst, men ikke mindst, er de fleste funkis typehuse med flade tage, hvorfor du i 2 plans funkishus eller funkis huse med forskudte niveauer ikke vil opleve de udfordringer, der som regel opstår, når man har en overetager, der primært udgøres af skråvægge.

Endvidere kendetegnes en funkis villa ofte ved et flot lysindfald fra store, flotte vinduer, der tillader dagslys at lyse funkis byggeriet op, uanset hvor man befinder sig i de enkelte rum. Ved opførelsen af funkis typehuset, sørger man som regel for, fra starten, at placere huset et sted på grunden, hvor lyset rammer ideelt igennem hele dagen.

Moderne byggeri med mange muligheder

Når du vælger et funkis typehus, står du foran et væld af muligheder, både i forhold til den overordnede udformning, men også i forhold til indretningen af dit funkis nybyggeri.

Idet de fleste funkis typehuse har flade tage, er der samtidig rigtig gode muligheder for at udnytte selv samme. Det kan du for eksempel gøre ved at indrette en lækker tagterrasse, hvor du kan nyde de varme sommerdage eller ved på andre måder at indrette udendørs rum, hvis du nu har en mindre grund at bygge på.

Ved at vælge funkis nybyggeri, er det endvidere muligt at indrette huset med en kælder, der kan bruges til ekstra værelser, vaskerum eller noget helt tredje. På den måde kan du lynhurtigt udnytte kvadratmeterne ultimativt, hvis du bygger på en mindre grund, hvor haven i forvejen er sparsom.

I de fleste tilfælde er et funkis typehus en del af en større samling funkis villaer inden for et bestemt område – f.eks. på en nyligt anlagt villavej, hvor den eksisterende by udvides til privat beboelse. Her vil et funkis byggeriet ofte bestå af nogle standardløsninger, der er inkluderet i den pris, huset købes til hos den pågældende bygherre. En af de store plusser ved funkis byggeri er dog netop, at du ofte også kan tilkøbe både dyrere og billigere løsninger, så du får et hus, der er indrettet fuldstændig, som du og din familie ønsker det. Det være sig alt fra vægge, der kan flyttes og forslag til en indkørsel til valg af køkken- og badeværelseselementer.

Uforpligtende tilbud på funkis typehus

Hos Murerfirmaet Klitgaard har vi stor erfaring med det murerarbejde, der foregår omkring funkis typehuse og tilbyder derfor også murerarbejde til både større og mindre projekter. Vores samarbejde foregår med alle, lige fra professionelle bygherrer med større byggeprojekter til private, der står foran at skulle have bygget deres drømmehjem i form af en funkis villa.

Såfremt du vælger os til at stå for murerarbejdet omkring dit nye funkis typehus, er du garanteret konkurrencedygtige priser udført af kompetente og erfarne murere. Om end vi har base i Horsens, befinder vores mange kunder sig i hele Østjylland. Derfor kommer vi også gerne ud til dig, når du står foran det næste byggeprojekt, hvad enten du befinder dig i Vejle, Horsens eller Århus.

Vi foretrækker at komme ud til dig, så vi sammen kan besigtige opgaven, tale om de mange muligheder, der er, når vi beskæftiger os med funkis typehuse og derved også give dig et skudsikkert og ikke mindst uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Er du klar til at gå i gang med dit næste byggeprojekt? Så kontakt Murerfirmaet Klitgaard allerede i dag på tlf. 20 59 59 44 – sammen finder vi den helt rette løsning på den specifikke opgave, så du får et resultat, du kan være stolt af både nu og i fremtiden.

Kontakt os

MURERFIRMAET KLITGAARD | Thomas Klitgaard |Tlf.: +45 20 59 59 44 | Mail: murerklitgaard@gmail.com | Web: www.horsensmurer.dk