Murer Skanderborg – Kompetent murerfirma i Skanderborg

Murer Skanderborg

Trænger dit hus til en gennemgående renovering, skal der bygges et nyt, moderne funkis typehus eller har du blot brug for råd og vejledning fra en erfaren murermester, inden det næste byggeprojekt startes op?

I så fald kan Murerfirmaet Klitgaard meget vel være lige det murerfirma, du går og leder efter! Vi kan alt inden for murerarbejde og bistår også gerne dig som din foretrukne murer i Skanderborg og omegn, når det næste renoverings- eller byggeprojekt startes op.

Murer Skanderborg – når kvaliteten skal være i orden

Murerfirmaet Klitgaard er et erfarent murerfirma med base i Horsens og kunder i hele Østjylland. Derfor kan vi også meget vel være det helt rigtige murerfirma, når du søger murer i Skanderborg. Vores team består udelukkende af uddannede murer, der i kraft af en stor passion for deres fag og solid erfaring har den helt rette know-how til at løse enhver form for murerarbejde til UG.

Vores kompetencefelt spænder bredt og der er som regel ikke den opgave inden for murerværk, vi ikke kan tilbyde. Når du vælger Murerfirmaet Klitgaard til at bistå dig ved renoverings- og byggeopgaver, kan vi således tilbyde:

  • Vandskuring
  • Fugning
  • Pudsning
  • Flisearbejde
  • Belægning
  • Tilbygning og ombygning
  • Entreprenørarbejde
  • Nybyggeri, herunder funkis typehuse, 2 plans huse mv.

Vi har erfaring med forskellige typer byggeri, lige fra funkis huse til traditionelt byggeri. Ingen opgaver er for store eller for små og uanset om der er tale om større projekter, hvor der skal bygges en lang række typehuse i et nyt villaområde eller der er tale om et renoveringsprojekt af et enkelt hus, står vi klar til at varetage opgaven og bidrager ligeledes gerne med råd og vejledning derom.

Billig murer Skanderborg

Når du kontakter Murerfirmaet Klitgaard med henblik på at få en murer i Skanderborg og omegn, er du samtidig garanteret markedets allerbedste priser. Vores lave priser har dog ingen indflydelse på kvaliteten af det udførte arbejde – det betyder, at du med Murerfirmaet Klitgaard som din murer i Skanderborg og omegn er garanteret solidt murerarbejde til absolut konkurrencedygtige priser, uanset hvilken opgave der skal løses.

Vores fornemste opgave er at sikre vores kunder fantastiske slutresultater, som de kan glæde sig over både nu og fremover. Vi går aldrig kompromis med hverken materialer eller udførelsen af den pågældende opgave og et højt serviceniveau er en ufravigeligt krav, når du kontakter os for en kompetent murer i Skanderborg.

Stor fleksibilitet på den enkelte opgave

Hos Murerfirmaet Klitgaard lader vi os ikke skræmme af komplekse opgaver, store såvel som små. Så længe materialerne tillader det og det er muligt for os at udføre, lytter vi gerne til dine specifikke ønsker i forhold til de materialer, du ønsker anvendt og det slutresultat, du går og drømmer om. Vi lytter derfor også gerne, hvis du skulle have hørt om nye, særligt avancerede arbejdsmetoder og materialer, der blandt andet kan bidrage til at forbedre husets energimærke eller som måske er mere miljøvenlige end andre.

Uforpligtende tilbud på murerarbejde

Hvis du tror, Murerfirmaet Klitgaard kan være det helt rigtige valg som din murer i Skanderborg, i forhold løse din næste mureropgave, så tøv ikke et sekund med at kontakte os! Såfremt du ønsker et uforpligtende tilbud, kommer vi naturligvis gerne ud til dig med henblik på at bese den specifikke opgave. Derudover bistår vi dig gerne med råd og vejledning omkring mulige – og ideelle – løsninger for lige netop din bygge- eller renovationsopgave.

Kontakt os for murer Skanderborg

Kontakt Murer Klitgaard på tlf. 20 59 59 44 allerede i dag for en kompetent murer i Skanderborg og lad os sammen finde den bedste løsning til dit renoverings- eller byggeprojekt. Vi møder gerne op på adressen, med henblik på at besigtige opgaven og høre dine forestillinger omkring den specifikke opgave.

Kontakt os

MURERFIRMAET KLITGAARD | Thomas Klitgaard |Tlf.: +45 20 59 59 44 | Mail: murerklitgaard@gmail.com | Web: www.horsensmurer.dk