Murer til renovering af badeværelse i Horsens og omegn

Renovering eller helt nyt badeværelse?

Hos Murerfirmaet Klitgaard har vi stået for en række renoveringer og opførelser af badeværelser i Horsens, Skanderborg, Odder og omegn. Nye badeværelser er vores ekspertise og vores erfarne murersvende kan hjælpe jer med alt fra inspiration, valg af materialer til det perfekte slutresultat. Som murerentreprenør kan vi levere totalløsninger i samarbejde med VVS eller vi kan fungere som underleverandør til øvrige håndværkere ved specifikke mureropgaver. Uanset jeres behov og ønsker, så har vi mandskabet og den rette know-how, som gør drømmebadeværelset til virkelighed.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Er du i tvivl om, hvorvidt jeres nuværende badeværelse kan nøjes med en mindre renovering eller det bedst kan svare sig at opsætte et helt nyt, så kontakt Murerfirmet Klitgaard og få en erfaren murersvends vurdering. Kan I nøjes med en let renovering, så kan vi anbefale at få lagt nye klinker eller fliser og opleve, hvordan en lille investering kan gøre en stor forskel.

Kontakt os

MURERFIRMAET KLITGAARD | Thomas Klitgaard |Tlf.: +45 20 59 59 44 | Mail: murerklitgaard@gmail.com | Web: www.horsensmurer.dk