Tilbygning og ombygning i Horsens

Hos Murerfirmaet Klitgaard har vi hjulpet en række hjem og virksomheder i hele Østjylland med at få ekstra kvadratmeter til det ekstra behov. Så uanset om I mangler plads til et ekstra børneværelse eller ønsker at udvide kontoret eller butikken med nye lokaler eller et lager, så har vi ekspertisen, den rette know-how og den rigtige pris som matcher jeres behov. Uanset behov og ønsker, så sørger vi altid for at det nye byggeri matcher det eksisterende mest muligt – for jeres og symmetriens skyld.

Murer til ny tilbygning eller ombygning

En ny tilbygning eller ombygning kan være svær at overskue. Både i forhold til vurdering af det ønskede resultat og økonomien. Hos Murerfirmaet Klitgaard får du en fast pris og en fast aftale, så overskredne budgetter eller tidsfrister bliver en bekymring mindre i byggeprocessen. Vi tager højde for alt fra ideer, ønsker, muligheder, økonomi og byggetilladelser, så I får lige præcis det slutresultat I ønsker og fortjener. Vi kan levere en totalløsning eller indgå som murerentreprenør ved specifikke opgaver.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Kontakt os

MURERFIRMAET KLITGAARD | Thomas Klitgaard |Tlf.: +45 20 59 59 44 | Mail: murerklitgaard@gmail.com | Web: www.horsensmurer.dk