Vandskuring af hus og væg i Horsens

Skal 70’er facaden moderniseres eller er den nuværende facade på huset blev grå og slidt, så kan en vandskuring af huset gøre underværker før både udseendet og varmeregningen. Vandskuring af huset er en simpel og god økonomisk løsning, som i de fleste tilfælde vil give samme resultat som en totalrenovering. Kontakt Murerfirmaet Klitgaard på tlf. 20 59 59 44 og få hjælp og rådgivning fra en af vores erfarne murersvende. Vi har vandskuret private husstande, virksomheder samt bolig- og ejerforeninger i hele Østjylland og har den ekspertise og know-how som kan gøre en forskel – både hvad angår økonomi og kvalitet.
murerfirmaet-klitgaard-vandskuring

Hos Murerfirmaet Klitgaard er du garanteret en flot og holdbar vandskuring af dit hus. Vi sørger for grundig nedvaskning af facaden før vandskuring, så materialerne har en solid overflade at hæfte på. Forarbejdet er afgørende for at opnå det perfekte slutresultat som også skal holde i mange år fremover – uden at krakelere eller opløses. Uanset jeres behov og ønsker, så tilbyder vi altid uforpligtende rådgivning, som tager højde for murværkets nuværende tilstand, omkringliggende miljø og fordelene ved de forskellige løsninger. Typen af vandskuring afhænger således af om huset ligger tæt på vand, røgfyldte områder som terrasser eller ugenerede områder, hvor I kan nøjes med traditionel vandskuring.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Få en frisk facade med vandskuring:

• Rens af facade for alger og belægninger
• Renovering af eventuelle skader og revner i murværket
• Korrekt valg af materialer
• Totalløsninger med net og slidstærke materialer

Kontakt Murerfirmaet Klitgaard
Kontakt os på tlf. 20 59 59 44 eller udfyld kontaktformularen og få svar fra en af vores murersvende indenfor 24 timer. Vi står klar til at hjælpe med jeres næste opgave og udfordring indenfor vandskuring.

Kontakt os

MURERFIRMAET KLITGAARD | Thomas Klitgaard |Tlf.: +45 20 59 59 44 | Mail: murerklitgaard@gmail.com | Web: www.horsensmurer.dk